Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Multiple files in a track?

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
andymo805



Joined: 25 Mar 2010
Posts: 2
Location: California

PostPosted: Thu Mar 25, 2010 11:29 pm    Post subject: Multiple files in a track? Reply with quote

Hi...
Much of what I use Amadeus Pro for is to add sound clips to existing songs. When I add a second & third clip they butt up next to the first. Is it possible to add multiple cuts to a track that are not connected to others in the same track?

Thanks for your advice!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rfwilmut



Joined: 17 Nov 2006
Posts: 255

PostPosted: Sun Mar 28, 2010 11:14 am    Post subject: Reply with quote

How are you adding them? I find that if I drag a new clip in on top of an existing recording it makes a new track with the clip at the beginning. Where the insertion point is would be more helpful, but you can easily slide the clip to anywhere you want in its track. AFAIK you can't get more than one clip on any track (which again would be helpful).
Back to top
View user's profile Send private message
andymo805



Joined: 25 Mar 2010
Posts: 2
Location: California

PostPosted: Mon Apr 05, 2010 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the reply... I get the same result when I drag or add clips. It does start a new track. It's doable... but when I add 15-20 clips to a song... it gets a bit busy. Maybe it'll be an upgrade in the future.

Thanks again.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
CDJonah_alt



Joined: 15 Mar 2007
Posts: 378

PostPosted: Tue Apr 06, 2010 5:35 am    Post subject: Multiple files in a track? Reply with quote

Flatten or flatten to a new file?

Chuck

andymo805 wrote:
Quote:
Thanks for the reply... I get the same result when I drag or add clips. It does start a new track. It's doable... but when I add 15-20 clips to a song... it gets a bit busy. Maybe it'll be an upgrade in the future.

Thanks again.




_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list

_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group