Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

forced update?

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nonsequito



Joined: 02 Mar 2009
Posts: 4
Location: New York

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 9:57 pm    Post subject: forced update? Reply with quote

I got a message that there was an update. I clicked download, and find that my old serial # doesn't work.

I don't think I need an update (for $60). How do I get my old version back, please.
_________________
Thanks,

nonsequito
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
tokyofan



Joined: 12 May 2009
Posts: 28
Location: Tokyo

PostPosted: Mon Jun 20, 2011 2:56 am    Post subject: re: Reply with quote

yes, same problem and same question here!
Back to top
View user's profile Send private message
dinojrx



Joined: 11 Nov 2009
Posts: 78
Location: Berlin / Germany

PostPosted: Mon Jun 20, 2011 8:08 am    Post subject: Reply with quote

Please have a look on the website or read the forum (yes, there's a search function):

http://www.hairersoft.com/forum/viewtopic.php?t=1419

http://s3.amazonaws.com/AmadeusPro/AmadeusPro.dmg

By the way: The Upgrade is $39.99 instead of the full price of $59.99.

Regards Jan
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Rachcon3



Joined: 17 Feb 2011
Posts: 4
Location: Vancouver, Canada

PostPosted: Tue Jun 21, 2011 6:59 pm    Post subject: Forced update Reply with quote

What's going on here? We have to update to v.2.0 of Amadeus Pro whether we want to or not??? It seems that way. I also got a message window about the new version. I was given the choice of either installing it now or installing it when I quit the program. Do I want it? Not necessarily if I have to pay another $39.99 for it. Come on now! Sounds like a good way to lose former customers.
I am quite happy to continue using my former version. I still have the image file. If ever there was a backwards way of doing things, this is it. I am not happy with this sort of treatment. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Spillekant



Joined: 09 Jul 2011
Posts: 2
Location: Denmark

PostPosted: Sat Jul 09, 2011 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

Me too - and H.ll NO!
I don't use Amadeus all that much, but I really like it - well untill now. I've been happy paying for it and I might even have considered paying for the upgrade as well, if I had been asked politely.
But I really, really resent being suckered into an upgrade, and just to spite you, I won't have it.
So there.

Cheers
Kurt
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Spillekant



Joined: 09 Jul 2011
Posts: 2
Location: Denmark

PostPosted: Sun Jul 10, 2011 8:47 am    Post subject: Reply with quote

Hmm, well it seems I owe you half an apology. 'Embarassed'
Being a dedicated backup artiste it was no big deal to reinstall the old version and make the upgrade dialog appear again. It does indeed mention that the upgrade has to be paid for, however, when you're in the middle of something, all you see is blah blah blah, ya di ya di ya..download and install. Being accustomed to updates every other day that's just what you do then. What that button ought to say is "Buy now" Or maybe receiving a an email informing about the new version and the discounts available.

Cheers
Kurt
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Sun Jul 10, 2011 9:48 am    Post subject: forced update? Reply with quote

Quote:
What that button ought to say is "Buy now" Or maybe receiving a an email
informing about the new version and the discounts available.

Yes, I know that there should have been a more explicit warning
(flashing red lights or something...). The problem of course is that
when I wrote the updating function, version 2.0 was the last thing on
my mind and I simply forgot to add any mechanism into it that would
allow to distinguish between a paid and a free upgrade...

I will definitely do so in one of the minor upgrade of version 2 so that,
if / when there is a version 3 sometime, there will be a clearer warning.
Regards,

Martin

--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/



_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group