Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 6 matches
www.hairersoft.com Forum Index
Author Message
  Topic: Big noise in 2.0.3 on Lion
abraxas

Replies: 0
Views: 2113

PostForum: Discussion   Posted: Sat Nov 12, 2011 11:45 am   Subject: Big noise in 2.0.3 on Lion
Since I'm using the version 2.X I have randomly an issue when using the playthrough function. Sometimes the speakers delivers strong "bumps". All happens as if a closed loop exists (iMac mic ...
  Topic: Appending Metadata not working in 1.5.1
abraxas

Replies: 1
Views: 1568

PostForum: Discussion   Posted: Sun May 30, 2010 8:34 am   Subject: Appending Metadata not working in 1.5.1
I record LP's in WAVE format. I convert the resulting files to Apple Lossless (m4a) and I add the metadata using the AmadeusPro batch processor. I do this because I use iTunes and want iTunes store th ...
  Topic: iTunes Tags deleted after processing m4a files
abraxas

Replies: 2
Views: 3092

PostForum: Discussion   Posted: Thu Feb 05, 2009 9:26 pm   Subject: iTunes Tags deleted after processing m4a files
Thanks a lot Solefald, I will try this procedure.

Bye
  Topic: iTunes Tags deleted after processing m4a files
abraxas

Replies: 2
Views: 3092

PostForum: Discussion   Posted: Sun Jan 11, 2009 3:15 pm   Subject: iTunes Tags deleted after processing m4a files
There is a way to keep the iTunes tags when performing a batch processing on files already tagged (with iTunes) ?
The following tags are erased Shocked :
- composer
- total number of tracks (for in ...
  Topic: Batch to insert silence and normalize m4p files
abraxas

Replies: 4
Views: 3741

PostForum: Discussion   Posted: Sat Jan 03, 2009 10:28 pm   Subject: Batch to insert silence and normalize m4p files
Hi,
I try to insert 2 seconds of silence at the beginning and at the end as well as to normalize a m4p file (apple losseless). The batch I'm using is:

Select 0 sec at the begining
insert 2 sec of ...
  Topic: Weird "static" noise when recording.
abraxas

Replies: 1
Views: 2419

PostForum: Discussion   Posted: Sun Nov 02, 2008 9:21 pm   Subject: Weird "static" noise when recording.
When recording through an USB interface (I'm using NAD PP3 preamp but same problem is reported for other USB devices) an "static" noise appears. This can occur after 5, 10 or 20 minutes. The ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group