Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

batch processing

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
anechoic



Joined: 01 Nov 2008
Posts: 60
Location: San Francisco

PostPosted: Fri Mar 13, 2009 9:14 pm    Post subject: batch processing Reply with quote

I've been using the batch processor more and more and like it much better than the Peak one

but I have a few suggestions:

- have a way to load and save presets or settings from the main panel

- rename the process with which to change the sample rate and bit depth from 'Sound Quality' to 'SR/Bit Depth Conversion' or something more meaningful
(I spent much too long trying to figure out which of the selections would SR convert and change bit depth -- and then forgetting which terminology was used had to search for it again after a few months of not using it)
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Lou Kash



Joined: 16 Jul 2008
Posts: 87

PostPosted: Fri Mar 13, 2009 9:56 pm    Post subject: Re: batch processing Reply with quote

anechoic wrote:
- rename the process with which to change the sample rate and bit depth from 'Sound Quality' to 'SR/Bit Depth Conversion' or something more meaningful
(I spent much too long trying to figure out which of the selections would SR convert and change bit depth -- and then forgetting which terminology was used had to search for it again after a few months of not using it)

I agree! And not only regarding Batch processing, but also directly within the app. I remember that some time ago I spent about 10 minutes trying to figure out WHERE the function for changing the sample rate is buried. And if you would ask me right now, I still couldn't tell you right off my head... Confused
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Fri Mar 13, 2009 10:01 pm    Post subject: batch processing Reply with quote

Quote:
- have a way to load and save presets or settings from the main panel

File -> Save and File -> Open Wink

Quote:
- rename the process with which to change the sample rate and bit
depth from 'Sound Quality' to 'SR/Bit Depth Conversion' or something
more meaningful
(I spent much too long trying to figure out which of the selections
would SR convert and change bit depth -- and then forgetting which
terminology was used had to search for it again after a few months
of not using it)

Good idea, that's easy to change Wink Regards,

Martin

HairerSoft
http://www.hairersoft.com/


_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
anechoic



Joined: 01 Nov 2008
Posts: 60
Location: San Francisco

PostPosted: Sat Mar 14, 2009 1:18 am    Post subject: Reply with quote

using the file save and open for batch files occurred to me afterward but I think it would be less confusing to have some visual feedback like with VST plugins
something like:
two buttons or a pull down menu in the batch panel:
- button/selection#1: load
- button/selection#2: save
- with the name of the script or myfile.batch name in the panel somewhere

I'm still praying to the DSP gods for real time VST in Amadeus!
Wink
KIM
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group