Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Soundtrack Pro / Logic Audio Units

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ggould



Joined: 19 Oct 2008
Posts: 4

PostPosted: Sun Oct 19, 2008 11:08 pm    Post subject: Soundtrack Pro / Logic Audio Units Reply with quote

How do I access the Audio Units found in Soundtrack Pro and Logic? Apple says they are part of the system and are in the Audio Unit format. I like to use the Linear Phase EQ, Expander, Stereo Spread, etc. Soundtrack Pro has no idea about CD tracks and I really love Amadeus for repairing clicks and pops and general editing, but it is real hassle to export each track and process in Soundtrack Pro.

Thanks,

Glen
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Mon Oct 20, 2008 9:03 am    Post subject: Soundtrack Pro / Logic Audio Units Reply with quote

Quote:
How do I access the Audio Units found in Soundtrack Pro and Logic?
Apple says they are part of the system and are in the Audio Unit
format. I like to use the Linear Phase EQ, Expander, Stereo Spread,
etc. Soundtrack Pro has no idea about CD tracks and I really love
Amadeus for repairing clicks and pops and general editing, but it is
real hassle to export each track and process in Soundtrack Pro.

They should appear under Effects -> Audio Units... Regards,

Martin

HairerSoft
http://www.hairersoft.com/


_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sdfalk



Joined: 09 Mar 2008
Posts: 15

PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:58 am    Post subject: Reply with quote

Logic/SOundTrack Pro supports AudioUnits, but the ones Native to Logic/Soundtrack Pro Are Not AudioUnits..never were.
If you go into Library/audio/plugins/components, or users/library/audio/plugins/components..(components being Audiounits) you'll note there are no Logic Plugins there.
Back to top
View user's profile Send private message
ggould



Joined: 19 Oct 2008
Posts: 4

PostPosted: Tue Oct 28, 2008 5:07 am    Post subject: Reply with quote

I have done more research on the Apple site and sdfalk is correct. It does appear that these effects are bundled into the program and are not available to anything other than Soundtrack Pro and Logic. Sad

Thanks,

Glen
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group