Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Aperçu de l'ensemble du son

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
perleon



Joined: 21 Dec 2007
Posts: 10
Location: France

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 10:45 pm    Post subject: Aperçu de l'ensemble du son Reply with quote

Bonjour Martin,

J'ai Amadeus Pro à jour, ainsi qu'OSX Leopard; sur mon HD interne, et sur un externe en
secours.
Si je démarre avec le HD interne, l'Aperçu de l'ensemble du son (très utile pour moi)
n'apparaît plus; depuis une semaine.
Si je démarre avec le HD de secours, pas de problème: la fenêtre d'Amadeus est complète.
Si je transfère Amadeus du HD de secours sur le HD interne, l'aperçu de l'ensemble du
son disparaît.

Amadeus utilise-t-il un élément d'OSX qui serait pollué sur mon HD interne?
Si oui, pouvez-vous me dire lequel afin que je sache ce qu'il faut réparer?

Si j'essayais d'écrire ça en Anglais, ce serait incompréhensible; alors veuillez m'excuser.
Bien cordialement,
pl.
Back to top
View user's profile Send private message
robert



Joined: 10 Nov 2006
Posts: 1
Location: Redwood City, California, USA

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 11:44 pm    Post subject: Aperçu de l'ensemble du son Reply with quote

My feeble translation for anyone who wants to read this in English:

Hi Martin,

I have the latest versions of Amadeus Pro and OSX Leopard, both on my
internal drive and on an external one for backup.

If I boot from the internal drive, the sound preview (which I find
very handy) isn't there any more, for about a week [this has been
happening].

If I boot from the external drive, no problem: the Amadeus window is complete.

If I transfer Amadeus from the external to the internal drive, the
sound preview disappears.

Does Amadeus use some element of OS X that could be corrupted on my
internal drive? If so, can you tell me which one so I'll know what I
need to fix?

If I tried to write this in English it would be incomprehensible, so
please forgive me.

Cordially,

pl.

Quote:
Bonjour Martin,

J'ai Amadeus Pro à jour, ainsi qu'OSX Leopard; sur mon HD interne, et sur un externe en
secours.
Si je démarre avec le HD interne, l'Aperçu de l'ensemble du son (très utile pour moi)
n'apparaît plus; depuis une semaine.
Si je démarre avec le HD de secours, pas de problème: la fenêtre d'Amadeus est complète.
Si je transfère Amadeus du HD de secours sur le HD interne, l'aperçu de l'ensemble du
son disparaît.

Amadeus utilise-t-il un élément d'OSX qui serait pollué sur mon HD interne?
Si oui, pouvez-vous me dire lequel afin que je sache ce qu'il faut réparer?

Si j'essayais d'écrire ça en Anglais, ce serait incompréhensible; alors veuillez m'excuser.
Bien cordialement,
pl.





--===============0369834251==
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
--===============0369834251==--


_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
perleon



Joined: 21 Dec 2007
Posts: 10
Location: France

PostPosted: Wed Jun 04, 2008 7:10 am    Post subject: Reply with quote

Hi Robert,

Merci beaucoup pour la traduction!
Thank You very much for the translation!

pl.
Back to top
View user's profile Send private message
perleon



Joined: 21 Dec 2007
Posts: 10
Location: France

PostPosted: Wed Jun 04, 2008 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Martin, Hi Robert,

Sorry, but I have found the solution:
When I buy Amadeus, I put the icon "afficher/masquer le son entier" out of the
Tool bar because it was without any effect.
I think that this small problem was repaired when I download the 1.3 version,
because I try to use this icon again... and all is good!

Je suis désolé de vous avoir dérangés pour rien; j'ai trouvé la solution:
Quand j'avais acheté Amadeus, j'avais enlevé de la barre des outils l'icône
"afficher/masquer le son entier", parce-qu'il n'avait aucune efficacité.
Je pense que ce petit problème a été réparé lorsque j'ai téléchargé la version 1.3,
puisque je viens d'essayer à nouveau cet icône... et tout fonctionne!

Cordially,
pl.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group