Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Spinning Beachball with "Add track" adjustments

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sir Cecil



Joined: 30 Jul 2011
Posts: 46
Location: San Francisco

PostPosted: Sun Aug 06, 2017 12:49 am    Post subject: Spinning Beachball with "Add track" adjustments Reply with quote

A problem has arisen since I updated to Pro 2.4 and 2.4.1

After I use the "Add Track" function (which I use a lot), every time I slide/adjust the lower track, I get a spinning beachball for a few seconds (usually about 4 seconds). It doesn't seem to matter how much (or little) I adjust the position of the lower/added track, I get a beachball as soon as I try to go to the next action. I can't recall a single instance of this prior to moving up to 2.4 and 2.4.1. I don't get the beachball with any other Amadeus Pro function.

Thanks in advance for any help.
Back to top
View user's profile Send private message
Sir Cecil



Joined: 30 Jul 2011
Posts: 46
Location: San Francisco

PostPosted: Thu Aug 10, 2017 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

Still having this problem. Nothing else in Amadeus or any other of my applications causes a beachball every time. Using iMac, 10.12.5.
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1613

PostPosted: Fri Aug 11, 2017 10:25 am    Post subject: Spinning Beachball with "Add track" adjustments Reply with quote

Hi, I don't seem to be able to reproduce this problem. Could you please try to follow the following steps?

1. Launch Amadeus Pro.
2. Launch the Activity Monitor and select Amadeus Pro in the list of running processes
3. Select "Run Spindump" in the "View" menu.
4. Switch to Amadeus Pro and try to reproduce the problem creating the beachball.

After a few seconds, the activity monitor should then create a report which
contains information on what causes the problem. Could you please send
this back to me? Thanks a lot,

Martin

--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group