Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Wave Arts and complainers

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Philip Howe



Joined: 04 Sep 2007
Posts: 4
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Sun Aug 07, 2011 6:04 am    Post subject: Wave Arts and complainers Reply with quote

Martin, well done with Amadeus Pro 2, I'm very sorry to find people here complaining about "the cost" - they clearly haven't much of an idea at all. Amadeus has always been my preferred sound editor, outside of ProTools, very accurate at a fraction of the cost.
We have ProTools LE for our multi-track Music recording and Mixing, it is over the top and top heavy for day to day audio trims and rebalances when working with FCP and Premier, I enjoy the quick neat efficiency of Amadeus Pro and the cost really is so very different.

Now, I have a question: I use Wave Arts plugs with the Apple Audio units in Amadeus Pro. They haven't shown up in the Effects area, I did go back to Wave Arts and check that the version I'm using is 64bit, it's version 554 and it is 64bit, but they still do not show up. What else can I try?
Philip
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1612

PostPosted: Sun Aug 07, 2011 12:43 pm    Post subject: Wave Arts and complainers Reply with quote

Dear Philip,

Quote:
it's version 554 and it is 64bit

I just downloaded version 554 from their website and the version I got
definitely contains only 32-bit executable code. What makes you think
that it is 64-bit? Regards,

Martin

--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/




_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Philip Howe



Joined: 04 Sep 2007
Posts: 4
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Fri Aug 12, 2011 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

The update history stated that this update was so as to access the 64bit architecture of the Leopard and Snow Leopard OS.
I'll post a question there asking to why the vers. 554 updates are NOT 64bit.
The Blurb for Trackplug 5, which is the one I use most in the Trio states "Tech Specs:
10 bands of professional, 64-bit EQ
EQ band types: parametric, low/high shelf, analog low/high shelf, resonant low/high shelf, low-pass, band-pass, high-pass, or notch filter"
Philip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group