Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

toolbar

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rubo



Joined: 02 Nov 2016
Posts: 3
Location: Barcelona, Spain

PostPosted: Wed Nov 02, 2016 7:28 pm    Post subject: toolbar Reply with quote

Can't customize the toolbar.
Dragging any item is unsuccessful.
Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1613

PostPosted: Thu Nov 03, 2016 8:38 am    Post subject: toolbar Reply with quote

Hi, I've never heard of this problem... Could you please explain precisely step by step what you are doing and what exactly happens? Regards,

Martin

--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
rubo



Joined: 02 Nov 2016
Posts: 3
Location: Barcelona, Spain

PostPosted: Thu Nov 03, 2016 9:41 am    Post subject: Reply with quote

Hi Martin,
I go to "VIEW" and open "CUSTOMIZE TOOLBAR"
Then pick what I want to add to the toolbar and drag it thereon.
Nothing happens.
Thanks[/img]
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1613

PostPosted: Thu Nov 03, 2016 1:43 pm    Post subject: toolbar Reply with quote

I was unable to reproduce this problem. Which version of Amadeus Pro (or Lite) are you using and on which version of OS X?
Regards,

Martin

--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
rubo



Joined: 02 Nov 2016
Posts: 3
Location: Barcelona, Spain

PostPosted: Fri Nov 11, 2016 4:23 pm    Post subject: Re: toolbar Reply with quote

Martin Hairer wrote:
I was unable to reproduce this problem. Which version of Amadeus Pro (or Lite) are you using and on which version of OS X?
Regards,

Martin
--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/


I am using Amadeus Pro version 2.1.7 on Mac OS X 10.6.8
Thank you,
Ruben
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1613

PostPosted: Fri Nov 11, 2016 8:11 pm    Post subject: toolbar Reply with quote

Quote:
I am using Amadeus Pro version 2.1.7 on Mac OS X 10.6.8

Please upgrade to the latest version (2.3.1) and see if you can reproduce it with that.
Regards,

Martin

--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group