Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Normalizing not working?

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bs44



Joined: 30 Jan 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon Jan 30, 2012 4:18 am    Post subject: Normalizing not working? Reply with quote

Just updated to Amadeus 2.0.5 and the normalizing feature seems to only work like the amplify feature. It does not normalize?

Cheers.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Mon Jan 30, 2012 9:36 am    Post subject: Normalizing not working? Reply with quote

Quote:
Just updated to Amadeus 2.0.5 and the normalizing feature seems to only work like the amplify feature. It does not normalize?

Could you please be more specific? What settings exactly are you using, what result did you obtain and what did you expect instead? Also, have you had a look at the manual? Regards,

Martin

--
HairerSoft
http://www.hairersoft.com/



_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group