Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Waveform bug

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
simonvk



Joined: 19 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Sat Feb 19, 2011 11:10 am    Post subject: Waveform bug Reply with quote

Hello,

Does anyone know why lately my waveform looks like this (the bottom half) instead of the normal waveform display? I read there was a bug with this, and apparently solved? I've got the latest version but no fix yet.

Using the latest OS on an iMac 2.8 Ghz intel core i7 with 8 GB of RAM.

Thanks in advance.



Uploaded with ImageShack.us
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Sat Feb 19, 2011 11:34 am    Post subject: Waveform bug Reply with quote

Quote:
Does anyone know why lately my waveform looks like this (the bottom half) instead of the normal waveform display

What does it look like when you zoom in?
Regards,

Martin

HairerSoft
http://www.hairersoft.com/



_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
simonvk



Joined: 19 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Sat Feb 19, 2011 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Hey Martin, thanks for the quick response. As you can see on the picture below it's starting to look relatively more normal as I zoom in at the first (left) part but when I scroll more to the right the black blob is there again.

At the moment it looks as if zooming in where the cursor is, is the place where it's being displayed normally - but only there.

Also, I did use a limiter on this sound file but it's definitely not looking like it's being shown in Amadeus there. When I load it up in Logic it's looking better.



Uploaded with ImageShack.us
Back to top
View user's profile Send private message
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Sat Feb 19, 2011 12:42 pm    Post subject: Waveform bug Reply with quote

As far as I can see, the file is completely saturated, so the display
is correct.... Regards,

Martin

HairerSoft
http://www.hairersoft.com/



_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group