Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

crop - command K

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
anechoic



Joined: 01 Nov 2008
Posts: 60
Location: San Francisco

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 12:11 am    Post subject: crop - command K Reply with quote

I've selected a chunk of audio in the middle of a 24/96 file
and want to 'crop' it
i.e. keep the chunk while deleting the material fore and aft to it
but the crop - command K is grayed out in the pull down menu
and the command K key binding doesn't work
am I doing something wrong?
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 12:54 am    Post subject: crop - command K Reply with quote

Quote:
i.e. keep the chunk while deleting the material fore and aft to it
but the crop - command K is grayed out in the pull down menu
and the command K key binding doesn't work
am I doing something wrong?

That was an interface quirk in one of the beta versions, but it seems
to working 1.4 for me... Are you sure that you are using the
"official" version 1.4? Regards,

Martin

HairerSoft
http://www.hairersoft.com/


_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
anechoic



Joined: 01 Nov 2008
Posts: 60
Location: San Francisco

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 1:20 am    Post subject: Reply with quote

I think I updated the beta 1.3.3
should I DL the official 1.4?
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Martin Hairer
Site Admin


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 1615

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 1:50 am    Post subject: crop - command K Reply with quote

Quote:
should I DL the official 1.4?

Give it a try.... Regards,

Martin

HairerSoft
http://www.hairersoft.com/


_______________________________________________
Amadeus forum mailing list
Unsubscribe / change settings at http://two.pairlist.net/mailman/listinfo/forum_list
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
anechoic



Joined: 01 Nov 2008
Posts: 60
Location: San Francisco

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 2:46 am    Post subject: Reply with quote

yes when updating 1.3 to 1.4 the crop function remains broken
the only way to get 'crop' working is by installing 1.4 from a latest and greatest DL
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group