Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

random fade ins

 
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
toasterman



Joined: 18 Nov 2007
Posts: 8

PostPosted: Sat Dec 01, 2007 7:49 pm    Post subject: random fade ins Reply with quote

Hi,
Not sure if this is a bug or if I'm doing something.
I have a sound, select part of it, and hit backspace (or go edit->delete - it doesn't really matter) to remove a part.

I've just done this a few times, and each time it deletes the section I asked for, but also adds a ramp from 0 to 100%, throughout the entire sound that remains.
About 8th time I did it, it didn't do it.

I've just done it a 4-5 times on the same sound section, selecting roughly the same part each time. The first 3-4 times, it added the ramp, the last time, it didn't.
If I go to undo, it only shows "undo delete". The ramp isn't listed.

Any reason for this, or is this a bug?
I can work around it by increasing the start volume to max, but its a bit bizarre
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.hairersoft.com Forum Index -> Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group