Mailing ListMailing List   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 6 matches
www.hairersoft.com Forum Index
Author Message
  Topic: Sound corrupted... again
MorganG

Replies: 5
Views: 1802

PostForum: Discussion   Posted: Tue Mar 22, 2016 10:33 am   Subject: Re: Sound corrupted... again
Yes... I saw your suggestion again last night after this file was lost. And I agree that is the cause. I have a backup raid volume that is my "largest" volume, with a drive that's going bad ...
  Topic: Sound corrupted... again
MorganG

Replies: 5
Views: 1802

PostForum: Discussion   Posted: Tue Mar 22, 2016 12:42 am   Subject: Sound corrupted... again
The waveform on my screen looks normal, as in the image.

However, if I play it, it's just metallic buzzing.

If I copy a segment and paste it to another window, the "normal" appearance ...
  Topic: Sound corrupted... again
MorganG

Replies: 5
Views: 1802

PostForum: Discussion   Posted: Tue Mar 22, 2016 12:25 am   Subject: Sound corrupted... again
I just completed recording a 70 minute lesson for my students.

When I hit "play" I get a loud metallic sound.

The waveform looks normal, but the playback is anything but normal.

I'v ...
  Topic: 98 min recording lost on save
MorganG

Replies: 5
Views: 2081

PostForum: Discussion   Posted: Fri Jan 29, 2016 7:31 pm   Subject: 98 min recording lost on save
Hi Martin,

Thanks for your response. There was some weirdness with the USB 3 hub, one of my disks had become unresponsive, and that's why I power cycled it. That temporarily unmounted/re-mounted se ...
  Topic: 98 min recording lost on save
MorganG

Replies: 5
Views: 2081

PostForum: Discussion   Posted: Thu Jan 28, 2016 4:50 pm   Subject: 98 min recording lost on save
Hi Martin,

Thanks for your response. I've PM'd you the link for the file. I guess I will start re-recording now. I tried everything I could, I can't get it back.

Here are answers to your questio ...
  Topic: 98 min recording lost on save
MorganG

Replies: 5
Views: 2081

PostForum: Discussion   Posted: Thu Jan 28, 2016 2:14 am   Subject: 98 min recording lost on save
I'm using Amadeus Pro Version 2.2.2 (1640) on an iMac 5K with 10.11.2.

I recorded a ~98 minute session for my students. It was fine - I edited it and saved it in standard .amad format.

Later, I ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group